Marjon Ooteman

Mondhygiënist
Beschikbare dagen:
  • Vrijdag

Mijn naam is Marjon Ooteman. In 1997 studeerde ik af voor de opleiding mondhygiënist Hogeschool Inholland op het ACTA in Amsterdam. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) Daarnaast ben ik geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM). Het KRM heeft als doel de kwaliteit van mondhygiënisten op hoog niveau te behouden en toe te zien op een professionele uitoefening van het beroep.

Werkervaring in loondienstverband heb ik van 1997 t/m 2002 opgedaan in algemene praktijken, ziekenhuis, parodontologie, eigen vrije vestiging, vrije vestiging mondhygiëne. In 2000 gaf  ik les aan tandartsassistenten om zich te professionaliseren tot preventie assistente op het ACTA in Amsterdam en Den Haag. Sinds 2002 werk ik als  zelfstandig mondhygiënist. Eerst heb ik bijna 10 jaar een eigen vestiging binnen een groepspraktijk in Castricum gerund. Sinds 2012 ben ik als zzp’er in diverse algemene en mondhygiënepraktijken aan het werk.

Per 2022 ben ik als mondhygiënist om de vrijdag werkzaam bij Tesselaar Tandzorg. Algemene gezondheid, voeding, mindset en mondgezondheid zijn naar mijn inzicht onlosmakelijk met elkaar verbonden. De uitdaging voor mij is al deze aspecten mee te nemen om uiteindelijk te komen tot een gezonde mond in een gezonde lichaam. Ik laat jouw innerlijke en uiterlijk glimlach shinen.

 

 

Terug naar overzicht